Najmitech Technoservices

NAJMITECH TECHNOSERVICES

( 001674368-A)

 

MISI DAN OBJEKTIF SYARIKAT

Misi kami adalah untuk menawarkan perkhidmatan ICT sepusat (One Stop ICT center) disamping melatih pelanggan kami menggunakan teknologi ICT sepenuhnya dalam menjana pendapatan kedua. Dalam memenuhi tanggungjawab sosial kami syarikat adalah komited untuk mendidik pengguna-pengguna internet di Malaysia agar lebih beretika dan bermoral tinggi dan atas kesedaran inilah beberapa laman web penampan, portal, forum akan di bina di bawah penyelenggaraan syarikat bertujuan untuk mencegah gejala pornografi “addiction” di internet yang semakin menular di kalangan masyarakat kita, di samping memberi kesedaran kepada pengguna tentang bahaya melabur dalam skim-skim cepat kaya internet (HYIP) yang semakin banyak wujud macam cendawan tumbuh selepas hujan jer.

Sebaliknya syarikat akan menyediakan latihan dan platform untuk pengguna menjana pendapatan di internet secara sah tanpa menyalahi undang-undang.

 

Laman Web Penampan

http://www.duitforex.com bertindak sebagai “perisai” atau penampan kepada pengguna yang melayari internet ingin mendapatkan bahan-bahan pornografi menggunakan kata kunci tertentu dalam search engine sebagai contoh kata kunci seks, lucah, gambar perempuan bogel, artis seksi telanjang, dan sebagainya

stats2.jpg

Di atas adalah statistik kata kunci yang digunakan oleh pengguna yang sampai ke laman ini. Dengan menggunakan teknik pemasaran internet yang betul syarikat akan meletakkan laman web http://www.duitforex.com di senarai teratas ranking search engine seperti Google, Lycos etc. Ini adalah salah satu perkhidmatan eksklusif yang kami tawarkan kepada pemilik-pemilik website sedia ada di internet atau kepada mana-mana individu yang ingin memiliki laman web sendiri untuk tujuan perniagaan di internet atau perkongsian maklumat

 

PERKHIDMATAN LAIN YANG DISEDIAKAN

Kami menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan berikut:

  • Baik pulih/repair komputer termasuk jualan perkakasan komputer seperti disket, cdrom etc.

  • Pelayaran/surf internet termasuklah chatting IRC, download software etc
  • Pendaftaran & Pemasangan/Installation Streamyx di kediaman.
  • Perkhidmatan bina laman web/portal dan blog utk individu dan syarikat.
  • Khidmat grafik design, printing, scanning & aplikasi multimedia.
  • Jualan barangan telekomunikasi spt phone reload kad.
  • Gaming/Recreation center – permainan PS2 dan LAN multiplayer games.
  • Latihan kemahiran komputer (Beginner, Medium & Advance Level)

· Microsoft Office Suites (Word, Excel, Powerpoint, Access etc)

· Programming (Visual Basic, web programming spt html etc)

· Multimedia applications (Flash, Adobe suites etc)

· Latihan Linux (installation, productivity softwares, scripting & kernel dev)

· Bina laman web, blog etc

· PC maintenance & troubleshooting

· Internet marketing & Forex trading.

  • Daftar syarikat (business management) , renew lesen & insurans/roadtax
  • Jualan barangan pejabat/stationary

Perkhidmatan merangkumi semua aspek ICT dan akan ditambah dari masa ke masa bergantung kepada demands /feedback daripada pelanggan-pelanggan kami.

 

LOKASI KEDAI

Anda boleh mengunjungi kami di alamat berikut:

P6-S-06 (TINGKAT 1)

Plaza Indah, Tmn Sepakat Indah, Sg Chua

43000 Kajang, Selangor.

Bersebelahan dgn Pasar Raya/Borong Uptown (menaiki tangga di tingkat 1)


Internet marketing adalah penting terutama kpd perniagaan online. Blog/website/portal anda merupakan virtual shop yang boleh menjana pendapatan kedua utk anda. So kalau anda berminat utk memulakan perniagaan secara online (kos permulaan sgt rendah!!) kami menawarkan perkhidmatan sokongan/support seperti

  • Search engine submission & optimisation.
  • Pendaftaran nama domain & hosting website
  • Membina laman web/portal
  • Pengiklanan ‘virtual shop’ anda di internet

 

PAKEJ LATIHAN KAMI ADALAH KOMPREHENSIF DAN MASA PEMBELAJARAN ADALAH FLEKSIBEL !!

 

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi

0122463652 Fauzi

0122622640 Azliana

atau datang terus ke kedai kami!!

7 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. As salamu alaikum.

    Saya ni, kalau dipanjangkan umur 18 bulan lagi pencenlah. Jadi memang nak cari
    dan nak rebut peluang untuk kerja bila pencen nanti.

    Saya memang dari dulu lagi bercita-cita nak pasarkan sesuatu produk melalui
    internet. Tapi hingga ke hari ini saya belum berbuat sesuatu. Banyak perkara yang
    saya perlu belajar dalam hal ehwal perniagaan di internet.

    Nak baca ebook berkenaan dalam pasaran tu boleh. Tapi leceh sikit. Kena baca banyak. Nak faham satu hal. Jadi apa cara yang difikirkan mudah untuk saya lalukan sekarang.

    Sekian terima kasih

  2. saya bersama dengan 5 orang kawan nak belajar forex. tolong cerita tentang kelas yang akan diadakan.

  3. Saya ingin megetahui lebih lanjut lagi mengenai forex ini dan ingin tahu sekiranya anda ada mengadakan sebarang ceramah atau kelas di kawasan S.Petani ataupun Seberang Jaya .

  4. d kota bharu bila pola

  5. Assalamualaikum,saya dah letih dgn forex duit habis dah beribu,boleh tunjuk ajar macamana nak nak berjaya dalam forex?Apa yang awak cakap kat sini gembira sangat, saya tapi adakah sama macam yang lain-lain.Harap-harap kali ni saya tak kecundang lagi.

  6. Do you want unlimited content for your blog ?
    I am sure you spend a lot of time posting articles, but you can save
    it for other tasks, just search in google: kelombur’s favorite tool

  7. If you are interested in topic: how to earn online xylophone
    toy – you should read about Bucksflooder first


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: