Perniagaan Internet

May 16, 2009 at 2:16 am | Posted in Business, General, Internet Marketing | 2 Comments

Bila aku online duduk mengadap komputer aku kena pastikan sesi online tu produktif dari segi membantu aku semakin hampir ke arah mencapai my goal untuk berjaya menjadi seorang usahawan internet, ini satu proses ongoing learning coz banyak yang aku tak tahu dalam bidang ni, benda ni tak mustahil, dah ada orang yang berjaya mencapai income 5 figures melalui perniagaan internet ni, so aku bertekad yang satu hari nanti aku akan berjaya juga.. first step perlu utilise whatever free resources yang ada kat internet ni. So aku akan research semua website / portal tempat pengiklanan percuma dulu

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. We go beyond the majors like the Japanese Yen, U.S. Dollar, British Pound and euro currency. We go in-depth into currencies like the Australian dollar, Canadian dollar, Chinese Yuan, Thai Baht, Vietnamese Dung, Brazilian Real and much more. We invite you to explore all that trading forex offers by providing you all our resources absolutely free.
    http://www.tradeforex.com/

  2. Keep Your spirit on fire ^^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: