Search engine stats

May 19, 2007 at 10:28 pm | Posted in Internet Marketing, Mymode | 1 Comment

Kat sini statistik keyword yang digunakan oleh user yang melawat ke blog aku

stats20may.jpg

stats ni aku generate pada 20 May, nampaknya Abfund masih lagi topik panas yg contribute kepada most of traffics yg sampai ke blog aku nih, sedangkan Abfund nih dah lama “berkubur” and memang sah program scam, aku buat kesimpulan boleh tahan jugak kuatnya penangan Abfund nih, seingat aku la antara program2 epoint yg terawal memang Abfund yang start dulu, lepas tuh timbul lak danafutures, then Fical dan macam2 lagi yg wujud sewaktu dengannya. Sekarang semua dah ‘menyepikan’ diri sejak heboh di perkatakan di media massa dan keluar fatwa kebangsaan mengatakan skim ‘cepat kaya’ pelaburan internet ni haram, well.. memang aku sokong 100% campur tangan kerajaan dalam hal ni untuk membanteras skim2 cepat kaya yg banyak menipu nih, merosakkan ekonomi orang Melayu jer.. kadang2 aku malu dengan mentaliti kebanyakan org2 kita bangsa Melayu yang suka ambil jalan mudah, nak cepat kaya, taknak berusaha dengan caranya yang betul. bak kata mereka yg promote skim2 sebegini.. skim 5D (nih Empay yang hampeh tuh la) , DUDUK DIAM DIAM DAPAT DUIT <—- apa kejadahnya la 5D nih bagi aku ni untuk orang yang malas jer.

Anyway keyword belajar forex ada dalam stats walaupun dalam ranking kedua, based from my observation sejak skim HYIP cepat kaya diharamkan ramai pulak org2 kita yang beralih ke arena Forex nih, walaupun Forex nih legal dan potensi nak buat duit lebih tinggi tapi korang kena ingat risiko dia pun tinggi jugak.. leverage tuh serampang 2 mata either u can make really2 a lot of money or u also can lost a lot of money trading Forex, so nasihat aku sebelum melaburkan duit dalam forex ni baik dalami dulu ilmu Forex, yg penting praktis, praktis, praktis trading dengan virtual account dulu!!!!

Jangan jadi umpama keluar mulut harimau pi masuk mulut buaya pulak, berhenti main HYIP konon2 dah insaf beralih ke Forex tapi masih mengamalkan attitude yang sama, tak sabar.. nak cepat profit, tak berdisiplin.. MALAS belajar!!! nanti korang jugak yg rugi lost trading banyak duit.

Tapi satu benda yg pasti.. Mymode tetap BEST!!! hehe🙂

Aku Forex tetap trading jugak.. Mymode aku buat as long term business, sebab ini dah terbukti ada org yang berjaya sebab Mymode ni bisness MLM jual produk simple iaitu prepaid topup jer but yet marketing plan dia memang power!!! Aku sendiri baru join dah nak masuk 5 bulan tapi income bulanan dah steady.. nih aa income bulan lepas April

m4.jpg

Senang citer macam ni lah, ramai yg datang kat blog aku nih niat nak buat duit kat internet.. so aku offer kat korang peluang buat duit yang dah terbukti berkesan yg aku sendiri buat n experience , aku offer satu pakej special untuk korang –> DuitForex Group Wealth Builder

  • Join group Mymode aku.. kelebihan ada downline placement, aku sebagai Upline korang akan bantu untuk dapatkan downline dan kembangkan network.
  • Sebagai ahli Mymode dalam group aku, aku akan bantu downline2 yang berminat mendalami ilmu Forex secara PERCUMA!!!

So jangan tunggu lama2 beb.. FIRST STEP, —> daftar portal FREE dulu test drive system Mymode daftar kat sini klik http://income.duitforex.com

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. askum bro,
    hang berminat nak buat duit yer, hang bleh melawat kat laman web ni.
    http://www.jutawanceramic.com/are_long
    dulu aku mcm hang gak mencari2 pastu jumpa yg ni terus ok income monthly…selamat melawat…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: