Kelas belajar Forex & Shifting priorities..

April 22, 2007 at 12:30 am | Posted in Business, Forex | 2 Comments

First of all aku nak apologise sebab dah lama sangat rasanya aku tak post kat sini, sibuk dengan kerja la sebab ofis hour aku start 10.30 am and abis 7.30 pm, by the time aku abis kejer dan balik sampai rumah jam dah pukul 8.30 pm, pastuh aku spend some quality time dgn family.. lepas anak dah masuk tido baru kekadang tuh aku boleh nak online, biasanya kalau aku letih pukul 11 malam lagi aku dah masuk tido, sekarang nih aku dah kurang sikit nak trading news pukul 9 pm – 11 pm sebab masa ni biasanya aku lebih suka tengok tv sambil main-main dengan anak.

Aku nak ucapkan terimakasih jugak kat sapa-sapa yg selalu frequent blog aku nih walaupun aku jarang update posting, kalau nak ikutkan memang banyak mender aku nak citer kat sini tapi tak tau nak start dari mana dulu🙂

adbanner.jpg

Update on bisnes prepaid Mymode

Ok kat sini korang boleh tgk aku punya progress dari segi kenaikan pangkat dalam Mymode.

rank.jpg

Aku punya target untuk naik ker Super Chief Mobile pada bulan April nih, buat masa sekarang aku dah ada 3 Chief Mobile bawah aku, sekarang aku tengah berusaha nak naikkan sorang downline aku tuh kepada CM, bila aku ada 4 CM baru la dapat title “superman” tuh hehehe, dalam Mymode ni yang aku suka… untuk kenaikan pangkat dan dapat enjoy bonus yang lebih besar kena bantu downline2 bawah naik pangkat baru kita sendiri leh naik ke tahap lebih tinggi. Dah nak masuk 5 bulan aku buat bisness Mymode just jual prepaid topup handphone ni jer and built up network, Alhamdulillah income bulanan and bonus mingguan aku sekarang ni makin bertambah buat aku lebih bersemangat dan yakin dgn marketing plan Mymode. Aku rasa ni la satu-satunya MLM bisness yang betul-betul serasi dgn aku, aku dah masuk CNI 2 tahun lebih tapi income takderla sebesar yg aku dapat dari Mymode nih. Kat bawah ni aku nyer latest reward statement untuk April, tu baru untuk 2 minggu pertama tuh beb🙂

m4p2.jpg

Aku rasa for the whole April nih boleh la dapat lebih RM500 tuh aku punya target la.. aku nyer long term target setahun dlm Mymode income aku bulanan dah sama dgn gaji bulanan aku hehe, sesuatu yg tak mustahil kalau aku maintain dengan effort yg aku curahkan sekarang. Think positif, aku selalu pesan dengan downline2 aku masa awal2 join Mymode jgn pikir sgt nak untung banyak and cepat, buat macam style aku slow n steady jer built network. Okeh kita citer pasal Forex lak.

Kelas belajar Forex Online & Offline

eng_marketiva_468×60_1.gif

Sorry banyak-banyak kat semua downline-downline Marketiva aku pasal aku tak follow up korang punya progress dalam Forex, bukan niatku untuk membiarkan korang terkontang kanting tak tau mana nak mula, kat blog aku nih dah macam-macam link resources Forex aku taruh so kalau self learner aku rasa takder masalah kalau nak belajar sendiri pasal Forex nih, bagi yang betul-betul serius nak belajar Forex dan tercari-cari sifu yg otai pulak, … aku dalam masa terdekat nih akan cuba mendapatkan khidmat dua orang sifu/otai Forex so korang boleh berguru dgn diaorg nih. nanti aku akan confirmkan siapa cikgu2 Forex nih🙂

Aku tak dapat nak fokus sgt kat Forex training buat masa nih sebab aku sibuk setup CC n IT training center yang aku bukak kat Kajang. Info pasal company baru aku Najmitech Technoservices kat sini http://najmitech.duitforex.com yg nih pun banyak kejer aku nak kena buat utk soft launch company. Di masa akan datang aku akan buat kelas Forex offline kat aku punya training center, sapa-sapa yg boleh turun Bangi/Kajang atau dok area Lembah Klang/KL boleh la datang join, org jauh pun boleh datang memang digalakkan hehehe.. yang akan jadi tenaga pengajarnya aku akan dapatkan khidmat cikgu-cikgu Forex untuk korang🙂

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. aik?..jual topup plak?…. huhuhhu…betul2 sama jalan ngn aku..menorex…jual topup…tapi sekarang aku dah tak jual topup dah… sebab aku malas carik org…. jusl punya jual..kira2 untung,…. tak memberansangkan… so..back to forex life…

  2. tiap2 bulan aku dok dpt rm3000 lebih gerenti, syok betul la ni. robot yg aku guna mmg power betul. xpayah nk susah2 trade. cukup bulan keluar duit enjoy. robot ni direka supaya tak margin call, bleh hidup walau apa keadaan graf sekalipun. try dl br tau. call aku klu nk join, aku nk tolong sama2 cari duit, aku pun mcm korang gak dl susah
    yus: 0196418353


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: