Cara mudah buat duit dengan Handphone

February 8, 2007 at 10:54 pm | Posted in Business | 1 Comment

por_1.jpg

Dengan kos hidup yang semakin meningkat sekarang ni semakin ramai orang tercari-cari peluang menambah pendapatan. Ada yang menggunakan internet untuk buat duit seperti trading Forex, join AutoSurf, HYIP atau program-program MLM secara online. Banyak program-program sebegini di internet seperti skim pelaburan HYIP yang dijalankan oleh scammers.. (ini blog yang biasa aku lawat kalau nak dapatkan update terbaru tentang program-program yang scam –> Dollar$ Blog ) sekiranya anda tak berhati-hati anda akan tertipu!! Manakala MLM pula memerlukan anda mahir dalam pengetahuan produk dan perlu jumpa orang untuk buat produk demo atau tajaan.

Sekarang anda tak perlu pening-pening kepala lagi nak buat semua ini. Saya perkenalkan MYMODE

  • Sertai MYMODE untuk topup prepaid handphone anda dengan arahan SMS.. tak perlu lagi pegi kedai handphone dan mengkayakan tokey prepaid yang dah pun kaya.
  • Boleh topup handphone untuk kegunaan sendiri ataupun jual kat kawan-kawan/ahli keluarga terdekat!!
  • Prepaid adalah produk wajib beli & permintaan yang konsisten.
  • Plan pemasaran yang menarik memberikan anda pulangan bonus & rebet yang tinggi

Jadilah pengguna bijak.. sertai MYMODE untuk kegunaan dan kemudahan anda sendiri dan dalam masa yang sama anda buat duit dengan handphone sendiri.

Untuk sertai MYMODE hubungi saya di 0122463652 Fauzi atau layari http://www.prepaid4u.net/index.php?id=papito untuk pendaftaran portal percuma.

*Bersama MYMODE saya akan bawa anda menuju kebebasan kewangan!!!

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. I do trust all of the ideas you have introduced to your post. They’re really convincing and can definitely work. Still, the posts are too brief for beginners. May just you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: